#چرای بی رویه دام به چه معناست در 3 فصل

#چرای بی رویه دام به چه معناست در 3 فصل

#چرای بی رویه دام به چه معناست در 3 فصل

Blog Article

به گزارش خبرنگار ایمنا، در شرایطی که چرای طبیعی می‌تواند ابزار ارزشمندی برای مدیریت پوشش گیاهی باشد، چرای بی‌رویه دام‌های اهلی می‌تواند به افزایش جمعیت گونه‌های گیاهی مهاجم منجر شود؛ چراکه بیشتر ساختار فیزیکی جوامع گیاهی به واسطه چرای دام تغییر می‌کند.

خاک برهنه به راحتی توسط باد و آب که دو عامل اصلی فرسایش هستند، از بین می‌رود. ریشه‌های گیاه، خاک را در کنار هم نگه می‌دارند، در حالی که برگ‌های آن باران را مسدود می‌کند و مانع از تجزیه خاک می‌شود. انواع چمن‌ها، چمن زینتی و درختچه‌های کم ارتفاع، بهترین عملکرد را دارند زیرا خاک را کاملا می‌پوشانند.

هنگامی که درختان از بین می‌روند، زمین فاقد ریشه گیاهان (عامل جلوگیری از جارو شدن خاک) در معرض باد و باران قرار می‌گیرد.

در این بین سالانه میلیاردها ریال بدون شناخت دقیق نسبت به اجزای اکوسیستم‌ها و روابط حاکم بر این اجزا خرج حفاظت از اکوسیستم‌های کشور می‌شود و این در حالی است که با حضور چند صد راس دام در یک مرتع به مدت چندین سال بسیاری از این گونه‌ها نابود می‌شوند.

دو پناهجوی ایرانی get more info در تیراندازی در شمال فرانسه کشته شدند

این کارشناس محیط زیست با تاکید بر اینکه فرسایش خاک قدرت زایندگی و رویش را از آن می‌گیرد و خاک فرسایش یافته می‌میرد، تصریح کرد: فرسایش خاک بیشتر بر اثر پدیده جنگل‌زدایی ایجاد می‌شود، جنگل‌ها را قطع می‌کنیم، لذا خاک از پوشش گیاهی جنگل عریان می‌شود و از بین می‌رود.

سازمان نظام پزشکی کشور سازمان نظام پزشکی جستجوی اعضاء فهرست اعضاء

مطالب عنوان شده در اخبار، مقالات، دیدگاهها و غیره نظر نویسندگان آنهاست. سایت ملیون هیچگونه مسؤلیتی را در قبال نظرات و مطالب مزبور نمی پذیرد.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت، خدمات و محتوای مربوط به آن متعلق به شرکت سپهر سلامت کویر ایساتیس می‌باشد.

فهرستمجوزهای تبلیغات هیچ پروانه تبلیغاتی برای این عضو ثبت نشده است.

احمد رحمانی -عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور- نیز با اشاره به لزوم ارتقای سطح دامپروری در کشور این را هم گفته بود که امروزه در در دنیا دیگر خبری از رهاشدن دام در جنگل‌ها نیست و روش‌های سنتی دامپروری جای خود را به روش‌های صنعتی داده‌اند و "جنگل" و "دام" نمی‌توانند در در کنار هم قرار داده شوند.

افزایش مصنوعی یا طبیعی در سطح شیب که معمولاً باعث حرکت توده می‌شود.

پاسخ: جلوگیری از نابودی پوشش گیاهی و تخریب جنگل ها – مدیریت صحیح منابع آب و خاک – کاشتن گیاهان و درختان – مدیریت کشاورزی و شخم زدن مناسب

Report this page